Breng je identiteit tot leven

Met een website die je bezoeker onderdompelt in jouw wereld.

Een website die jouw merk ademt

Je website is het digitale thuis van je merk. Het is daarom niet meer dan logisch dat het je identiteit overtuigend uitstraalt. Met animatie en interactie brengen we het verhaal achter je ‘brand identity’ tot leven. Uiteraard verliezen we gedegen informatie ontwerp hierbij niet uit het oog en zorgen we dat het fundament van je website stoelt op een logische structuur.

Voordelen van een
custom website

Bezoekers worden ondergedompeld in de wereld van jouw identiteit. Hiermee creëer je meer binding met je merk en je boodschap.

Een custom website kunnen we volledig vormgeven zoals jij dat wil zodat deze tot in de puntjes aansluit bij je visie.

Jouw digitale aanwezigheid op het web is van groot belang. Een unieke website met custom content helpt die te verbeteren door je branding en marketing strategie te complementeren, meer traffic te genereren en je SEO-waarde te verhogen.

Een paar voorbeelden

Custom website

Met een combinatie van illustratie, animatie en interactie brengen we je identiteit tot leven en worden bezoekers ondergedompeld in jouw wereld.

Informatieve one-pager

Een one-page website is uitermate geschikt om een specifieke boodschap of afgebakende informatie te communiceren. De webpagina wordt volledig afgestemd om de boodschap zo efficiënt mogelijk over te brengen.

Digitaal magazine

Een digitaal magazine is een afgebakende omgeving met een specifieke focus. Koppel het magazine aan een campagne om een specifiek product uit te lichten, biedt een terugblik voor je klanten met een jaarverslag, of kijk vooruit en ontvouw je plannen voor de toekomst.

Interactieve tool

Een online tool heeft veel mogelijke toepassingen. Op basis van hun eigen input kunnen gebruikers zich vergelijken met anderen, individuele trends ontdekken of advies ontvangen.

Alle ruimte voor specifieke wensen

Websites zijn er in allerlei vormen en maten. Onze uitgebreide digitale toolkit biedt alle mogelijkheden om illustratie, animatie en interactie te combineren in een doeltreffende website, afgestemd op jouw identiteit. 

We denken graag mee hoe we die identiteit online tot leven kunnen wekken. Laat ons weten wat je wil bereiken en wij komen met een passend voorstel.

Met veel plezier werkten we samen met

Tomas Mathijsen
Over Morgen
De mannen van Atlas hebben met inhoudelijke inbreng van Over Morgen een visueel aantrekkelijke en begrijpelijke versie van een warmtevisie gemaakt. Cas en Jeroen zijn betrokken, prettig in de omgang en professioneel. Product was van hoge kwaliteit, zeer tevreden.
Barbara Staat
New Bridges
Atlas Digital is erg goed in het vertalen van onze ideeën naar concrete beelden. Feedback wordt snel en doeltreffend opgepakt, waardoor wij zeer tevreden zijn over het eindresultaat.
Roger Hagen
Rebels in Finance
Dankjewel Jeroen en Cas voor jullie inspanningen de afgelopen jaren. Website top, aangrenzende digitalisering en animaties top. Afspraken netjes nagekomen en niet te beroerd om te sparren, erg fijn thanks!

Een website in 3 stappen

Een website ontwikkelen is een gezamenlijk proces. Maar wij nemen je het zware werk uit handen! Nadat we een uitgebreid voorstel met briefing, eerste concept, planning en prijsopgave zijn overeengekomen, gaan we aan de slag:

1. Concept
We vertalen je vraag naar een concept waarin we schetsen hoe we je doel gaan bereiken. We denken ook al na over de scope van de vorm en techniek.
2. Design
We structureren de informatie en userflow in een functioneel ontwerp, vormen de structuur en samenhang tot een wireframe en werken uiteindelijk toe naar een volledig grafisch ontwerp, passend bij je huisstijl.

Wireframes en designs maken we klikbaar, zodat je van tevoren al kunt zien hoe ze gaan werken.
3. Development
In de development fase zal het geheel technische gerealiseerd worden op basis van het design en geïntegreerd in de gewenste web omgeving.
Vorige slide
Volgende slide

Benieuwd naar de mogelijkheden?

We denken graag met je mee, laat wat van je horen en we nemen contact met je op.