Een tweekoppig interactive design studio

De één ervaren in design, de ander in development. Samen hebben we de koppen bij elkaar gestoken om onze passie te realiseren: interactieve visualisaties voor het web maken. Website, interactieve kaart of infographic, we zorgen ervoor dat het perfect bij je wensen past.

Cas en Jeroen

Cas en Jeroen kennen elkaar van de opleiding Communication- & Multimedia Design in Breda. Focussend op grafisch ontwerp, creatieve technologie, informatie & interactie ontwerp en strategie kwam hun interesse en brede expertise op het gebied van multimedia ontwerp daar tot bloei.

Naderhand is Cas zich gaan specialiseren in front-end web ontwikkeling. Bij verschillende grote bedrijven zoals InShared, Aegon en Essent heeft hij JavaScript en zijn belangrijkste frameworks Angular, React en Vue onder de knie gekregen.

Jeroen heeft zich gestort op informatieontwerp en gerelateerde vaardigheden zoals UI/UX design. Hij heeft voor Philips en voor kleinere infographic en museum tentoonstelling ontwerp bedrijven gewerkt, waarna hij zijn eigen infographic bedrijf startte in 2013.

Sinds de lente van 2019 hebben we onze programmeer en ontwerp skills samengevoegd en maken we creatieve webdesigns die informeren, inspireren en de gebruiker meenemen.

Cas Mathijsen
Van kinds af aan was Cas al bezig met het uitvogelen van computerprogramma's. Zo kon je vroeger de Casland Krant, gemaakt in Microsoft Publisher, op je deurmat verwachten. Front end ontwikkeling was een logische uiteindelijke stap en door zijn fascinatie voor wetenschap, filosofie en mythologie kan hij dit prima inzetten in Atlas Digital.
Jeroen Gommers
Als informatie ontwerper heeft Jeroen een fascinatie voor wetenschap. Complexe onderwerpen leren kennen en vervolgens efficiënt communiceren zodat ook bij anderen 'het lampje gaat branden', dat is wat hem blij maakt. Ook heeft hij een liefde voor antieke wereld- en stadskaarten en is hij dol op champignons.

Onze studio

We zijn gevestigd in De Gruyter Fabriek, dé creatieve broedplaats van Den Bosch, met meer dan 180 creatieve en tech bedrijven.

Wees welkom voor een kopje vers gezette koffie.

We werken graag samen met een transparante, eerlijke en to-the-point aanpak.

We hechten er waarde aan om je mee te nemen in het gehele ontwerp- en ontwikkelproces zodat het project samen met jou wordt gemaakt.

We stellen feedback op prijs die to-the-point is. Voel je vrij om eerlijk te zijn tegen ons en alles te delen dat ons betere ontwerpers maakt.

Samen met gedreven mensen

We werken graag samen met anderen om onze diensten te versterken. We kunnen daarom rekenen op een netwerk van experts op het gebied van copywriting, illustratie, animatie, development, storytelling en online marketing.
We zijn altijd op zoek om dit netwerk uit te breiden met mensen die een meerwaarde bieden voor Atlas Digital en staan open voor nieuwe samenwerkingen, suggesties en ideeën. Voel je je aangesproken? Dan horen we dat graag van je!

Partners:

JagthundOffbeat Marketing