Online jaarverslag

Neem bezoekers, klanten en stakeholders mee door een dynamisch verslag van het jaar van jouw organisatie.

Jouw resultaten overzichtelijk en overtuigend in beeld gebracht in een online jaarverslag

Het is vandaag de dag belangrijker dan ooit om je doelgroep en stakeholders up to date te houden over de laatste ontwikkelingen in je organisatie.

Een uitgebreid, printbaar jaarverslag was voorheen vaak een administratieve noodzakelijkheid. Steeds meer bedrijven grijpen het jaarverslag echter aan als kans om door middel van een beknopte, aantrekkelijke presentatie kijkers mee te nemen door belangrijke thema’s, behaalde mijlpalen en plannen voor het komend jaar.

Een online jaarverslag biedt alle mogelijkheden om je verhaal overzichtelijk en overtuigend te presenteren. Je kunt het verrijken met allerlei soorten (interactieve of geanimeerde) content, het is makkelijk navigeerbaar, overal toegankelijk en kan bovendien fungeren als een ideaal PR-middel.

Voordelen van een online jaarverslag maken

Er is geen veelvoud aan A4-papier meer nodig om je digitale jaarverslag te communiceren. Dat scheelt weer een aantal bomen!

Op mobiel, tablet of desktop; op kantoor, thuis op de bank of onderweg in de trein. Je online verslag is altijd en overal te bekijken.

Een creatief jaarverslag biedt ontzettend veel mogelijkheden om je als bedrijf van je beste kant te laten zien; een ideale kans om je verhaal te vertellen.

Deel je rapportage gemakkelijk via je nieuwsbrief, social media of andere online kanalen.

Wie bekijkt je jaarverslag? Welke pagina’s worden het meest gelezen? Door het jaarverslag te koppelen aan Google Analytics of een andere zelf gekozen analyse tool, geven we inzicht in het leesgedrag van je bezoeker.

Er is volop de mogelijkheid om je lezer te betrekken bij de inhoud van een interactief jaarverslag. Stel vragen, geef ze feedback op basis van input of verwijs ze naar andere relevante pagina’s.

Van standaard template tot volledig op maat

Meest gekozen

One-page

Een jaarverslag overzichtelijk op één pagina, geheel in de huisstijl van jouw organisatie. Eventueel aangevuld met op maat gemaakt beeld.

Beknopt, gemakkelijk en met jouw eigen uitstraling.

v.a. 1.699,-

Multi-page

Een jaarverslag met de structuur van een mini website, geheel in de huisstijl van jouw organisatie. Eventueel aangevuld met op maat gemaakt beeld.

Uitgebreid, gemakkelijk en met jouw eigen uitstraling.

v.a. 2.099,-

Unlimited

Een custom made jaarverslag als volwaardig PR-product waarmee jouw organisatie zich onderscheidt van de rest. Neem vrijblijvend contact op om de vele mogelijkheden te bespreken.

Ongelimiteerd, op maat en uniek.

v.a. 2.599,-

Bekijk onze voorbeelden

One-page

Één scrollbare pagina. Beknopt en gemakkelijk.

v.a. 1.699,-

Multi-page

Mini website met meerdere pagina's. Uitgebreid, gemakkelijk en met jouw eigen uitstraling.

v.a. 2.099,-

Unlimited

Helemaal op maat gemaakt en uniek.

v.a. 2.599,-

Vergelijk alle kenmerken

One-page Multi-page Unlimited
Structuur één pagina mini website naar wens
Gebruik van kleur, typografie, iconen naar eigen huisstijl naar eigen huisstijl naar eigen huisstijl
Toegankelijk op mobiel, tablet en desktop
Gekoppeld met en deelbaar op socials
Aan te leveren content Tekst, huisstijl en eventuele fotografie of ander gewenst beeld (op aanvraag kunnen wij beeld maken) Tekst, huisstijl en eventuele fotografie of ander gewenst beeld (op aanvraag kunnen wij beeld maken) Tekst, huisstijl en eventuele fotografie of ander gewenst beeld (op aanvraag kunnen wij beeld maken)
Hosting op ons domein jaaroverzicht.online op eigen website of op ons domein jaaroverzicht.online op eigen website of op ons domein jaaroverzicht.online
Terugkerende kosten geen geen afhankelijk van wensen

Alle ruimte voor specifieke wensen

Mis je iets in ons aanbod van jaarverslagen? Ben je juist op zoek naar een andere vorm voor bijvoorbeeld een magazine of klanttevredenheidsrapport? Wij denken graag mee en bieden je een passend pakket aan. 

Met veel plezier werkten we samen met

Jasper Bosman
Rather Music
Cas en Jeroen hebben mijn website op zeer vakkundige wijze ontworpen en gerealiseerd. Dat terwijl ik soms lastige wensen had. Super tevreden.
Barbara Staat
New Bridges
Atlas Digital is erg goed in het vertalen van onze ideeën naar concrete beelden. Feedback wordt snel en doeltreffend opgepakt, waardoor wij zeer tevreden zijn over het eindresultaat
Sil Michels
Next Level Escaperoom
Deze jongens staan altijd klaar voor ons en leveren altijd boven verwachting. Denken pro-actief mee en zorgen ervoor dat het voor elkaar komt! Van grafisch design, kleine video's, infographics en zelfs game design! Echt super bedankt voor jullie bijdrage aan onze succesvolle projecten!

Een online jaarverslag
in 3 stappen

Een online jaarverslag ontwikkelen is een gezamenlijk proces. Maar wij nemen je het zware werk uit handen! Dat doen we door de volgende drie stappen:

1. Aanvraag
Na het bespreken van je aanvraag doen we je een passend voorstel voor de planning en kosten.
2. Design
Op basis van de teksten, huisstijl en eventuele beelden die je ons aanlevert gaan we aan de slag met het ontwerp. Indien gewenst creëren we zelf extra beeld (illustratie, animatie, infographics, grafieken) zodat uiteindelijk alles samenkomt in een compleet design.
3. Realisatie
Als laatste zal het goedgekeurde ontwerp technisch gerealiseerd worden. Dat gebeurt op ons eigen domein, of indien gewenst wordt het jaarverslag geïntegreerd in je eigen website.
Vorige slide
Volgende slide

Benieuwd naar de mogelijkheden?

We denken graag met je mee, laat wat van je horen en we nemen contact met je op.