Van een statische afbeelding tot een interactieve belevenis.
Complexe data of verhalen kunnen tot leven gebracht worden in een digitale representatie van de fysieke ruimte.
Door gebruik van animatie, gelaagdheid en geografische data bouwen wij dynamische kaarten en interactieve ervaringen die je bezoeker meenemen in jouw wereld.
Wanneer een gebruiker kan interacteren met je kaart, kan spelen of op onderzoek uit kan, verhoogt dat de betrokkenheid. En dat is weer goed voor conversie.
Kaarten lenen zich bij uitstek voor het weergeven van ruimtelijke data. Door het toevoegen van een interactieve component kan ook de factor tijd een rol spelen. Op die manier worden processen uitstekend inzichtelijk gemaakt.
Gebruikers hebben graag controle over welke informatie ze tot zich nemen en wanneer. In een dynamische kaart heeft de gebruiker de regie over het tempo van de communicatie, en kan deze afhankelijk van haar niveau en de complexiteit meer of minder tijd spenderen ergens op te focussen.
Deze op maat gemaakte kaart beidt een rijke ervaring waarin van alles te ontdekken is. Illustraties en animaties creëren een levende omgeving waarin gebruikers spelenderwijs geïnformeerd raken.
Kinderen die gaan verblijven in het Prinses Máxima Centrum kunnen door middel van deze kaart zich voorbereiden op de omgeving. Zo weten ze van tevoren al waar ze kunnen spelen, hoe de radiologie kamer eruit ziet, en waar hun kamer is.
Op deze kaart brengen we het volledige zorgaanbod in Amsterdam in kaart. Initiatieven zijn te filteren op doelgroep en thema, en van elk is meer informatie op te vragen.
Met een dynamische kaart over hun woonomgeving kunnen inwoners van Leiden inzicht krijgen in de warmtetransitie plannen van de gemeente. Verschillende lagen bieden relevante informatie over de persoonlijke situatie van inwoners.
Globale processen worden inzichtelijk wanneer data in ruimte en tijd samenkomen op een interactieve kaart. Met behulp van lagen en filters onthult zelfs de meest complexe dataset al haar geheimen.
Deze kaart geeft inzicht in de evolutie van oude rijken zoals die van de Azteken. Daarnaast geeft het achtergrond informatie en relevante links voor meer informatie.
Een uitsnede van een gestileerde plattegrond van de stad, met daarop relevante informatie voor deze buurt.
In stijl, inhoud, schaal en techniek is er van alles mogelijk om jouw verhaal of data op een kaart inzichtelijk te maken.
We zijn bekend met libraries als Mapbox en Leaflet en kunnen gemakkelijk uit de voeten met GeoJSONs. Zegt dit je allemaal niks? We besparen je graag de technische details en denken graag met je mee over vorm en inhoud.
Heb je specifieke wensen of ben je benieuwd of wij met een idee kunnen komen om jouw kaart tot leven te brengen?
Mooi werk! Atlas Digital heeft de gemeente Leiden geholpen om een interactieve kaart voor op de gemeente-website te maken. Atlas werkt snel, is goed bereikbaar en levert een mooi product op.
“De mannen van Atlas hebben met inhoudelijke inbreng van Over Morgen een visueel aantrekkelijke en begrijpelijke versie van een warmtevisie gemaakt. Cas, Jeroen en Joost zijn betrokken, prettig in de omgang en professioneel. Product was van hoge kwaliteit, zeer tevreden.”
“Atlas Digital is erg goed in het vertalen van onze ideeën naar concrete beelden. Feedback wordt snel en doeltreffend opgepakt, waardoor wij zeer tevreden zijn over het eindresultaat.”
“Atlas Digital heeft mijn website op zeer vakkundige wijze ontworpen en gerealiseerd. Dat terwijl ik soms lastige wensen had. Super tevreden!”
“Samenwerken met Atlas digital is heel prettig. Ze doen wat ze beloven, denken graag mee en komen op eigen initiatief met verbeteringen of aandachtspunten. We werken al ruim twee jaar erg fijn samen.”
“Dankjewel Jeroen, Cas en Joost voor jullie inspanningen de afgelopen jaren. Website top, aangrenzende digitalisering en animaties top. Afspraken netjes nagekomen en niet te beroerd om te sparren, erg fijn thanks!”
We houden van een uitdaging en denken graag met je mee.
Copyright © 2025