Breng je kaart
tot leven

Statische, geanimeerd of interactief.

Neem je bezoeker mee
in jouw wereld

Complexe data of verhalen kunnen tot leven gebracht worden in een digitale representatie van de fysieke ruimte. 

Door gebruik van animatie, gelaagdheid en geografische data bouwen wij dynamische kaarten en interactieve ervaringen die je bezoeker meenemen in jouw wereld. 

Voordelen van een interactieve kaart

Een statische kaart is voor veel gevallen voldoende. Maar wanneer een gebruiker er mee kan interacteren, spelen of op onderzoek uit kan, verhoogd dat de betrokkenheid met de inhoud ervan. En dat is weer goed voor eventuele conversie!

Kaarten lenen zich bij uitstek voor het weergeven van ruimtelijke data. Door het toevoegen van een interactieve component kan ook de factor tijd een rol spelen. Op die manier worden processen uitstekend inzichtelijk gemaakt.

In een tijd waarin aandachtspannes kort zijn, hebben gebruikers graag controle over wat ze wel en niet tot zich nemen. In een dynamische kaart heeft de gebruiker de regie over het tempo van de communicatie, en kan deze afhankelijk van haar niveau en de complexiteit meer of minder tijd spenderen ergens op te focussen.

Een paar voorbeelden

Een custom web ervaring van jouw wereld.

Met een op maat gemaakte kaart creeër je een rijke ervaring waarin van alles te ontdekken is. Spelenderwijs raken gebruikers zo maximaal betrokken bij je campagne.

Een informatieve kaart van de stad.

Met een dynamische kaart over hun woonomgeving kunnen inwoners van een gemeente verschillende lagen aan relevante informatie en data betrekken op hun eigen situatie.

Een complexe datavisualisatie.

Globale processen worden inzichtelijk wanneer data in ruimte en tijd samenkomen op een interactieve kaart. Met behulp van lagen en filters onthult zelfs de meest complexe dataset al haar geheimen.

Alle ruimte voor specifieke wensen

In stijl, inhoud, schaal en techniek is er van alles mogelijk om jouw verhaal of data op een kaart inzichtelijk te maken.

We zijn bekend met libraries als Mapbox en Leaflet en kunnen gemakkelijk uit de voeten met GeoJSONs. Zegt dit je allemaal niks? We besparen je graag de technische details en denken graag met je mee over over vorm en inhoud.

Heb je specifieke wensen of ben je benieuwd of wij met een idee kunnen komen om jouw kaart tot leven te brengen?

Met veel plezier werkten we samen met

Jasper Bosman
Rather Music
Cas en Jeroen hebben mijn website op zeer vakkundige wijze ontworpen en gerealiseerd. Dat terwijl ik soms lastige wensen had. Super tevreden.
Barbara Staat
New Bridges
Atlas Digital is erg goed in het vertalen van onze ideeën naar concrete beelden. Feedback wordt snel en doeltreffend opgepakt, waardoor wij zeer tevreden zijn over het eindresultaat
Roger Hagen
Rebels in Finance
Dankjewel Jeroen en Cas voor jullie inspanningen de afgelopen jaren. Website top, aangrenzende digitalisering en animaties top. Afspraken netjes nagekomen en niet te beroerd om te sparren, erg fijn thanks!

Een kaart in 3 stappen

Een kaart ontwikkelen is een gezamenlijk proces. Maar wij nemen je het zware werk uit handen! Nadat we een uitgebreid voorstel met briefing, eerste concept, planning en prijsopgave zijn overeengekomen, gaan we aan de slag:

1. Concept
We vertalen je vraag naar een concept waarin we schetsen hoe we je doel gaan bereiken. We denken ook al na over de scope van de vorm en techniek.
2. Design
We structureren de informatie en userflow in een functioneel ontwerp, vormen de structuur en samenhang tot een wireframe en werken uiteindelijk toe naar een volledig grafisch ontwerp van de kaart, passend bij je huisstijl.

Wireframes en designs maken we klikbaar, zodat je van tevoren al kunt zien hoe ze gaan werken.
3. Development
In de development fase zal de technische realisatie van de kaart plaatsvinden. Na uitgebreid testen volgt integratie in de gewenste web omgeving.
Vorige slide
Volgende slide

Benieuwd naar de mogelijkheden?

We denken graag met je mee, laat wat van je horen en we nemen contact met je op.