Jouw resultaten overzichtelijk en overtuigend in beeld gebracht in een interactief jaarverslag

Als organisatie wil je laten zien hoe je in 2021 gepresteerd hebt. Bijvoorbeeld als woningcorporatie, overheids- of zorginstelling is het goed om je burgers, bezoekers of cliënten mee te nemen in je jaarcijfers, klanttevredenheidscijfers en mijlpalen.

Wat waren je inkomsten en uitgaven? Op welke manier heeft het coronavirus impact gehad op jouw organisatie? Wat zijn de plannen voor 2022?

Met een interactief jaarverslag breng je je financiële resultaten en onderwerpen als duurzaamheid, klanttevredenheid, werknemers en mijlpalen overzichtelijk en overtuigend in beeld.

Voordelen van een interactief jaarverslag maken

Er is geen veelvoud aan A4-papier meer nodig om je jaarverslag te communiceren. Dat scheelt weer een aantal bomen!

Op mobiel, tablet of desktop; op kantoor, thuis op de bank of onderweg in de trein. Je verslag is altijd en overal te bekijken.

Een creatief jaarverslag biedt ontzettend veel mogelijkheden om je als bedrijf van je beste kant te laten zien; een ideale kans om je verhaal te vertellen.

Deel je rapportage gemakkelijk via je nieuwsbrief, social media of andere online kanalen.

Wie bekijkt je jaarverslag? Welke pagina’s worden het meest gelezen? Door het jaarverslag te koppelen aan Google Analytics of een andere zelf gekozen analyse tool, geven we inzicht in het leesgedrag van je bezoeker.

Er is volop de mogelijkheid om je lezer te betrekken bij de inhoud. Laat ze reageren of verwijs ze naar andere relevante pagina’s.

Van standaard template tot volledig op maat

Basic

Jouw jaarverslag in onze volledig voorgemaakte vorm en stijl. Dit jaarverslag template biedt ruimte voor 5 pagina's. Beknopt, gemakkelijk en snel.

799,-

Meest gekozen

Pro

Jouw jaarverslag in onze voorgemaakte vorm, maar geheel in de huisstijl van jouw organisatie. Beknopt, gemakkelijk en met jouw eigen uitstraling.

1.049,-

Unlimited

Jouw jaarverslag als volwaardig PR-product waarmee jouw organisatie zich onderscheidt van de rest. Neem vrijblijvend contact op om de vele mogelijkheden te bespreken; ongelimiteerd, op maat en uniek.

v.a. 1.499,-

Vergelijk alle kenmerken

Basic Pro Unlimited
Structuur, layout en vorm standaard standaard naar wens
Gebruik van kleur, typografie, fotografie, iconen standaard naar eigen huisstijl naar eigen huisstijl
Toegankelijk op mobiel, tablet en desktop
Koppeling met LinkedIn, Facebook en Instagram
Maximaal aantal pagina’s
(1 onderwerp naar keuze per pagina)
5 7 ongelimiteerd
Maximaal aantal beelden per pagina 5 6 ongelimiteerd
Hosting op ons domein 2021jaarverslag.nl op eigen website of op ons domein 2021jaarverslag.nl op eigen website of op ons domein 2021jaarverslag.nl

Alle ruimte voor specifieke wensen

Mis je iets in ons aanbod van jaarverslagen? Ben je juist op zoek naar een andere vorm zoals een onderzoeks- of klanttevredenheidsrapport? Of heb je behoefte aan een partner die op frequente basis voorziet in mooi vormgegeven verslagen? Wij denken graag mee en bieden je een passend pakket aan. 

Bekijk onze voorbeelden

Basic

 • standaard lay-out en uiterlijk
 • geen ontwikkel- en vormgevingskosten

799,-

Pro

 • standaard lay-out
 • geheel in eigen huisstijl
 • geen ontwikkelkosten
 • lage vormgevingskosten

1.049,-

Unlimited

 • geheel naar eigen wens
 • vormgeving in eigen huisstijl
 • uniek pr-middel
 • onbeperkte mogelijkheden
 • op maat gemaakte prijs

v.a. 1.499,-

Met veel plezier werkten we samen met

Jasper Bosman
Rather Music
Cas en Jeroen hebben mijn website op zeer vakkundige wijze ontworpen en gerealiseerd. Dat terwijl ik soms lastige wensen had. Super tevreden.
Barbara Staat
New Bridges
Atlas Digital is erg goed in het vertalen van onze ideeën naar concrete beelden. Feedback wordt snel en doeltreffend opgepakt, waardoor wij zeer tevreden zijn over het eindresultaat
Sil Michels
Next Level Escaperoom
Deze jongens staan altijd klaar voor ons en leveren altijd boven verwachting. Denken pro-actief mee en zorgen ervoor dat het voor elkaar komt! Van grafisch design, kleine video's, infographics en zelfs game design! Echt super bedankt voor jullie bijdrage aan onze succesvolle projecten!

Een interactief jaarverslag in 3 stappen

Na een eerste gesprek lever je de benodigde teksten, data en andere media aan.

202025%

Wij brengen je resultaten overzichtelijk en overtuigend in beeld.

Deel je jaarverslag gemakkelijk met je publiek. Via jouw kanalen, voor elk device.

Een jaarverslag maken is een gezamenlijk proces. Maar wij nemen je het zware werk uit handen! We zorgen dat de resultaten en onderwerpen van jouw organisatie overzichtelijk en overtuigend in beeld gebracht worden. Na het aanvragen van een interactief jaarverslag ontvang je van ons een document waarin je teksten kunt aanleveren. Daarnaast bekijken we samen hoe we andere media als illustratie, foto, video en animatie in het jaarverslag kunnen verwerken. Vervolgens gaan wij aan de slag en tijdens de realisatie hebben we nog tweemaal contact om de voortgang te bespreken. Daarna ronden we het proces af en wordt het jaarverslag opgeleverd binnen een maand. 

Laten we samenwerken!

© Copyright Atlas Digital 2022